​Din professionelle drivhusmontør

​Er du på jagt efter en erfaren drivhusmontør, der kan montere dit drivhus? Fyns Drivhusservice ApS kan hjælpe dig med netop det. Vi har eksisteret i mere end 30 år, så derfor får du en drivhusmontør, der ved, hvad montering af drivhus handler om.

Vores kunder kommer fra Odense, Kerteminde, Nyborg og faktisk hele Danmark. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du skal have professionel hjælp til opsætning af drivhus. Vi elsker en ny udfordring - stor som lille.

Dét kan vi gøre for dit drivhus

Et drivhus er ikke bare et drivhus, og det ved vi alt om. Vores kunder kommer primært fra erhverv, hvor drivhusene er mere komplekse end de, man ser rundt om i de danske haver. Derfor kræver det ekspertise og erfaring at montere et større drivhus, der måske har en ekstraordinær konstruktion. Vi kan som din drivhus montør hjælpe med:

  • Montage af drivhus på alle underlag - også på fliser
  • Montering af glas i dit drivhus
  • Montering af konstruktion
  • Professionel vejledning

Har du en opgave, som ikke står på listen, skal du bare kontakte os alligevel. Vores erfaringsgrundlag er stort, og derfor har vi gennem årenes løb udført mange forskellige monteringsopgaver.

Vi udfører også andre monteringsopgaver

Drivhuse er ikke det eneste, vi arbejder med. Vi er et monteringsfirma, så selvfølgelig arbejder vi også med andre former for montage, der adskiller sig fra gartnerbranchen. Har du andet end drivhuse, der skal monteres, vil vi meget gerne påtage os opgaven - de 30 års erfaring gælder nemlig også i disse former for opgaver:

  • Montage af diverse haller
  • Stålkonstruktioner
  • Montageopgaver i forbindelse med bolig- og erhvervsbyggeri
  • Montering af døre og vinduer (plast, træ og aluminium)
  • Facadekonstruktioner

Kontakt os - vi elsker forskellige udfordringer.

Ønsker du et personligt tilbud på en drivhusmontør?

Lyder vi som et firma, der kan løse din monteringsopgave - indenfor drivhuse eller et andet projekt? Kontakt os da endelig på telefon 66 10 83 84. Så tager vi en uforpligtende snak og finder en pris for den opgave, vi skal udføre for dig.

Vores montører er dygtige, og de glæder sig til at påtage nye opgaver!

Send en mail​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på facebook​

​Firma & CVR

Fyns Drivhusservice ApS

CVR: ​17904140

​Kontakt os

​Telefon: 66 10 83 84

Mail: fds@fds.nu

​Partnere