Montørhjælp

​Få professionel montørhjælp hos os

Er du på jagt efter en erfaren drivhusmontør, der kan montere et drivhus for din virksomhed? Fyns Drivhusservice ApS kan hjælpe dig med netop det. Vi har eksisteret i mere end 35 år, så derfor får du en drivhusmontør, der ved, hvad montering af erhvervs drivhus handler om.

Vores kunder kommer især fra Odense, Kerteminde, Nyborg og resten af Fyn, men faktisk har vi kunder i hele Danmark - såvel som i resten af Skandinavien! Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du skal have professionel montørhjælp til opsætning af drivhus eller andet, hvad enten din virksomhed befinder sig på Fyn, Jylland, Sjælland eller et helt fjerde område. Vi elsker en ny udfordring - stor som lille.

Dét kan vi gøre for dit drivhus

Et drivhus er ikke bare et drivhus, og det ved vi alt om. Vores kunder er primært virksomheder, hvor drivhusene er mere komplekse end de, man ser rundt om i de danske haver. Derfor kræver det montørhjælp og ekspertise at montere et større drivhus, der måske har en ekstraordinær konstruktion. Vi kan som din drivhusmontør hjælpe med:

  • Montage af drivhus
  • Montering af glas i dit drivhus
  • Montering af konstruktion
  • Professionel vejledning

Har du en opgave, som ikke står på listen, skal du bare kontakte os alligevel. Vores erfaringsgrundlag er stort, og derfor har vi gennem årenes løb udført mange forskellige monteringsopgaver.

Vi udfører også andre monteringsopgaver

Drivhuse er ikke det eneste, vi arbejder med. Vi er et monteringsfirma, så selvfølgelig arbejder vi også med andre former for montage, der adskiller sig fra gartnerbranchen. Har du andet end drivhuse, der skal monteres, vil vi meget gerne påtage os opgaven - de 30 års erfaring inden for montørhjælp, gælder nemlig også i disse former for opgaver:

  • Montage af diverse haller
  • Stålkonstruktioner
  • Montageopgaver i forbindelse med bolig- og erhvervsbyggeri
  • Montering af døre og vinduer (plast, træ og aluminium)
  • Facadekonstruktioner

Kontakt os - vi elsker forskellige udfordringer.

Ønsker du et personligt tilbud på montørhjælp

Lyder vi som et firma, der kan løse din monteringsopgave - inden for drivhuse eller et andet projekt? Kontakt os da endelig på telefon 66 10 83 84. Så tager vi en uforpligtende snak og finder en pris for den opgave, vi skal udføre for dig.

Vores montører er dygtige, og de glæder sig til at påtage nye opgaver!

Få et tilbud på service af drivhus

Tag kontakt til os gennem kontaktformularen - og vi vil vende tilbage med et tilbud!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​Fyns Drivhusservice ApS​

Svendsagervej 24

5240 Odense NØ

Klik her for rutevejledning

Telefon: 66 10 83 84

E-mail: fds@fds.nu

Om ​firmaet

Fyns Drivhusservice ApS

CVR: ​17904140

Partnere