Energirenovering - en god investering

Vi har hos Fyns Drivhusservice mange års erfaring med at udføre energirenovering for gartnerier. Forskellen mellem en almindelig renovering og en energirenovering er, at denne renovering mindsker energiforbruget, hvorfor det kan være en god og besparende investering. Vi hjælper gerne dig og dit gartneri, og selvom vi er beliggende på Fyn, udfører vi opgaver i hele landet.

Vi Fremtidssikrer din forretning med energirenovering

Der er mange fordele ved energirenovering, og gennem en af vores tidligere opgaver kan de mest væsentlige fordele hurtigt forklares. Et af vores tidligere projekter var med FloraDin A/S i Slagelse. Her sparede væksthuset på 740 kvm omtrent 340 MWh gennem en energirenovering, svarende til ca. 200.000 kr., mens tilbagebetalingstiden var på to til tre år - og det kan vi også hjælpe dig med.

Vi kan klare både omlægning af drivhus og dækmaterialer samt forsegling af eksisterende sprosser. Vi lægger silikone på begge sider, hvilket har en mærkbar positiv effekt på energiforbruget. Vores mandskab er alle erfarne i branchen, fordi vi naturligvis kun ønsker at give dig det bedste slutprodukt.

Kontakt os for at høre mere

Vi foretager altid en energiberegning inden vi udfører energirenoveringen, så den samlede energibesparelse bliver klarlagt. Du får altså sort på hvidt tal på, hvad vi kan gøre for dit gartneri.

Ønsker du at minimere de økonomiske udgifter? Kontakt os på telefon 66 10 83 84 eller ved at udfylde vores kontaktformular og fortæl os om projektet.

Følg os på facebook​

​Firma & CVR

Fyns Drivhusservice ApS

CVR: ​17904140

​Kontakt os

​Telefon: 66 10 83 84

Mail: fds@fds.nu

​Partnere