Professionel rengøring af drivhus til erhvervsmål

​I alle erhverv er der brug for rengøring - også i gartnerierhvervet. Er din virksomhed på udkig efter et erfarent firma, der kan hjælpe dig med den sure rengøringspligt, det kan være at komme til bunds med rengøringen i dit drivhus?

Fyns Drivhusservice ApS kan hjælpe dig med rengøring af drivhus, og vi kan tilmed tilbyde dig fagfolk med mere end 30 års erfaring i branchen - og den betaler du altså ikke ekstra for. Vores kunder henvender sig fra Odense, Kerteminde, Nyborg – ja, faktisk hele Danmark.

Kontakt os i dag, og forlæng levetiden på dit drivhus.

Forlæng dit drivhus’ levetid

Ligesom med så mange andre ting, forfalder drivhuse, hvis man ikke tager god og kyndig hånd om dem. Lader du dit drivhus stå uden at rengøre det, vil levetiden på det forkortes væsentligt. Desuden er god hygiejne altid at foretrække.

Vi tilbyder vask af drivhus og rensning af drivhus. Herunder tilbyder vi at skygge dit drivhus samt at vaske skotrenderne. Vi har en fantastisk maskine, der kan hjælpe os til at udføre rengøringen af dit drivhus på rekordtid.

Hvad koster rensning af drivhus?

Det er fordelagtigt at få dit drivhus rengjort en gang om året - og gerne efter vinteren. På den måde er du klar, når du igen skal anvende drivhuset til alle dets gøremål.

Ønsker du en pris på, hvad det koster at vaske drivhus, må du endelig kontakte os. Din pris afhænger selvfølgelig af, hvor stort et areal vi skal rengøre, samt hvor mange ekstra opgaver vi skal varetage for dig.

Uanset hvad bestræber vi os altid på at give vores kunder den bedst tænkelige pris på rengøring af drivhuse.

Ønsker du rengøring af drivhus? Kontakt os allerede i dag

Lyder det som noget, der kunne have interesse for din virksomhed? Hyr et professionelt rengøringsfirma til dine drivhuse og brug din tid på det, du er allerbedst til.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig i mål, så du bliver klar til den nye sæson. Kontakt os på 66 10 83 84 og få en uforpligtende, faglig snak og et godt tilbud.

Vi ser frem til at rengøre dine drivhuse.

​.​

Følg os på facebook​

​Firma & CVR

Fyns Drivhusservice ApS

CVR: ​17904140

​Kontakt os

​Telefon: 66 10 83 84

Mail: fds@fds.nu

​Partnere