Rengøring af drivhuse​

Professionel rengøring af drivhus til erhvervsmål

​​I alle erhverv er der brug for rengøring - også i gartnerierhvervet. Er din virksomhed på udkig efter et erfarent firma, der kan hjælpe dig med den sure rengøringspligt? Vi vasker glasset og skotrenderne på dit drivhus, så du slipper for selv at stå med besværet.

Fyns Drivhusservice ApS kan hjælpe dig med rengøring af drivhus udvendigt, og vi kan tilmed tilbyde dig fagfolk med mere end 35 års erfaring i branchen - og den betaler du altså ikke ekstra for. Vores kunder henvender sig fra Odense, Kerteminde, Nyborg og det øvrige Fyn – ja, faktisk også fra Jylland, Sjælland og resten af Danmark. Vi har også enkelte skandinaviske kunder.

Kontakt os i dag og få mere lys ind i dit drivhus.

Få mere lys ind i dine drivhuse og se planterne spire

Lys skaber de bedste betingelser for, at dine planter kan trives og vokse sig store. Derfor er det en god idé at rengøre glasset på drivhuset årligt, så lyset ikke lukkes ude af skidt og snavs. Desuden er god hygiejne altid at foretrække.

Vi tilbyder vask af drivhus og rensning af drivhus samt vask af skotrender. Vi har en fantastisk maskine, der kan hjælpe os til at udføre rengøringen af dine drivhuse på rekordtid. Vi har også en samarbejdspartner der tilbyder at skygge dit drivhus. Kontakt os gerne for at høre mere om det.

Hvad koster rengøring af drivhus?

Det er fordelagtigt at få dit drivhus rengjort en gang om året - og gerne efter vinteren. På den måde er du klar, når du igen skal anvende drivhuset til alle dets gøremål.

Ønsker du en pris på, hvad det koster at vaske drivhus, må du endelig kontakte os. Din pris afhænger selvfølgelig af, hvor stort et areal vi skal rengøre, samt hvor mange ekstra opgaver vi skal varetage for dig og din virksomhed.

Uanset hvad, bestræber vi os altid på at give vores erhvervskunder den bedst tænkelige pris på rengøring af drivhuse.

Kontakt os allerede i dag

Lyder det som noget, der kunne have interesse for din virksomhed? Hyr et professionelt firma til rengøring af drivhus og brug din tid på det, du er allerbedst til.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig i mål, så du bliver klar til den nye sæson. Kontakt os på 66 10 83 84 og få en uforpligtende, faglig snak og et godt tilbud.

Vi ser frem til at rengøre dine drivhuse.

Få et tilbud på service af drivhus

Tag kontakt til os gennem kontaktformularen - og vi vil vende tilbage med et tilbud!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​Fyns Drivhusservice ApS​

Svendsagervej 24

5240 Odense NØ

Klik her for rutevejledning

Telefon: 66 10 83 84

E-mail: fds@fds.nu

Om ​firmaet

Fyns Drivhusservice ApS

CVR: ​17904140

Partnere